Toimitusehdot

Palautus ja vaihto

Yksityisasiakkailla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita eikä se koske ohjelmistotuotteita. Tavaraa ei saa ottaa käyttöön. Jos tavaraa on käytetty palautusoikeus peruuntuu.

Lainmukainen palautusoikeus ei koske yritysmyyntiä .

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota.

Palautuksen voi suorittaa toimittamalla tuotteen liikkeeseen Mechelininkatu 23 LH1 , 00100 Helsinki tai palauttaa ne postin tai matkahuollon kautta hyvin pakattuina. Ennen lähetyksen palauttamista on hyvä ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 0400 219336. Jos asiakas peruttaa sopimuksen, Microcad Oy palauttaa asiakkaalle tuotteen hinnan.

Palautukseen tulevat tuotteet on pakattava huolellisesti .

Tuotteen hinnan palautus tapahtuu asiakkaan ilmoittamalle tilille kolmen arkipäivän kuluessa siitä, kun palautettu tuote on saapunut Microcad Oy:lle. Toimituskuluja emme palauta.