Tervetuloa

PC-Pisteen Tapsa myy, huoltaa ja päivittää käytetyt Maccisi, ja sinä säästät selvää rahaa.

Onko tullut aika ostaa uusi mac, vaikka et ehkä haluaisikaan? Tuntuuko että vanhasta loppui jo puhti? Vai eikö käyttöjärjestelmän päivitys enää onnistu jotta saisit viimeisimmät ohjelmat käyttöösi?

Tuttu tilanne monelle, mutta onneksi asialle voi usein tehdä paljonkin. Monet mac laitteet voi päivittää viimeisimpään käyttöjärjestelmä versioon uusimalla osan koneen laitteistosta tai päivittämällä bioksen. Macceihin voi myös lisätä muistia koneen nopeuttamiseksi, päivittää kovalevy SSD tekniikkaan ja paljon paljon muuta.

Kannattaako päivittää?

Usein luullaan että Macceja voi huoltaa ja päivittää vain valtuutetuissa huoltoliikkeissä. Kun laitteessa on takuu voimassa, niin se on sinulle tietenkin paras vaihtoehto. Takuun rauettua sinun kannattaa ottaa yhteyttä Tapsaan.

PC-Pisteestä löytyy hämmästyttävä määrä Mac huolto ja päivitys-osia. Tapsan vuosien kokemus tietokoneiden parissa takaa sinulle että et päädy haaskaamaan rahojasi turhaan. Aina kannattaa soittaa tai meilata Tapsalle, niin saat asiantuntevan arvion onko laitetta järkevä päivittää.

Harkitsetko uuden kannettavan ostoa?

Kannattaa vilkaista PC Pisteen käytettyjä koneita. Monesti saat samalla rahalla huippulaadukkaan pari vuotta vanhan kannettavan, jonka ominaisuudet ylittävät heittämällä uuden keskihintaisen laitteen. Tapsan valikoimista löytyy siistejä ja tehokkaita yksilöitä, joista saat uudenveroisen mm. päivittämällä akun. Uudet akut ovat nykyään yllättävän edullisia, ja Tapsa hoitaa homman puolestasi sopivaan hintaan.

PC-Piste toimii koko Suomessa, ja kivijalassa myös

Ei haittaa vaikka olet pidemmän matkan takana. Ota Tapsaan yhteyttä ja postita laitteesi huoltoon. PC-Piste palvelee sinua olit sitten Helsingissä tai Ivalossa. Ja mikä myös on mukavaa, ja harvinaistakin nykyään, niin PC-pisteen kivijalka myymälästä löytyy hyllystä mukavasti tarvikkeita.

Joten klikkaa sähköpostia tulemaan tai tartu luuriin ja ota Tapsaan yhteyttä.

 

 

Käytä tuoteosastoja

Uutta

Eniten myydyt