Tervetuloa

PC-Pisteen Tapsa myy, huoltaa ja päivittää käytetyt Maccisi, ja sinä säästät selvää rahaa.

Onko tullut aika ostaa uusi Mac tai PC ? Varastostamme löytyy kymmenittäin yrityskäyttöön valmistettuja kannettavia, joista useimmilla on vielä tehdastakuuta jäljellä. Kaikki tuotteet joissa on hinta näkyvillä löytyvät heti myymälästä ja ovat noudettavissa tai lähetettävissä heti.

Monet Mac laitteet voi päivittää viimeisimpään käyttöjärjestelmä versioon uusimalla osan koneen laitteistosta tai päivittämällä bioksen. Macceihin voi myös lisätä muistia koneen nopeuttamiseksi, päivittää kovalevy SSD tekniikkaan ja paljon paljon muuta. Käytetyt kannettavamme ovat pääosin uudehkoja premium malleja, joissa on vielä tehdastakuu voimassa.

Kannattaako päivittää?

Usein luullaan, että Macceja voi huoltaa ja päivittää vain valtuutetuissa huoltoliikkeissä. Kun laitteessa on takuu voimassa niin se on sinulle tietenkin paras vaihtoehto. Takuun rauettua sinun kannattaa ottaa yhteyttä Tapsaan.

Katso laajasta valikoimastamme edullinen käytetty kannettava murto-osalla uuden hinnasta.

Kannattaa vilkaista PC-Pisteen käytettyjä koneita. Monesti saat samalla rahalla huippulaadukkaan pari vuotta vanhan kannettavan, jonka ominaisuudet ylittävät heittämällä uuden keskihintaisen laitteen. Tapsan valikoimista löytyy siistejä ja tehokkaita yksilöitä, joista saat uudenveroisen mm. päivittämällä akun. Uudet akut ovat nykyään yllättävän edullisia ja Tapsa hoitaa homman puolestasi sopivaan hintaan. HUOM! postitus hinta koskee vain kannettavia !

Muiden latteiden postituskulut tapauskohtaisesti

PC-Piste toimii koko Suomessa, ja kivijalassa myös

Ei haittaa vaikka olet pidemmän matkan takana. Ota Tapsaan yhteyttä ja postita laitteesi huoltoon. PC-Piste palvelee sinua olit sitten Helsingissä tai Ivalossa. Ja mikä myös on mukavaa ja harvinaistakin nykyään, niin PC-Pisteen kivijalka myymälästä löytyy hyllystä mukavasti tarvikkeita.

Kaikki sivuston tuotteet ovat myymälässämme .”Tulossa” olevat tuotteet on tilattu ja ne ovat matkalla tai eivät ole vielä täysin valmiita esim. käyttöjärjestelmää ei ole vielä asennettu.